DOLAR 34,1113 0.02%
EURO 38,1409 0.1%
ALTIN 2.879,550,18
BITCOIN 21832881.34105%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yağlı güreşe büyük destek

Yağlı güreşe büyük destek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Yağlı güreşe büyük destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği güreş sevenleri buluşturdu. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney “Güreş sporunu yeni kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yağlı güreş düzenleyen belediyeler Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda bir araya geldi. Kentler arası yağlı güreş sporunun organizasyonu yönünde eşitsizlikleri azaltmak, sürdürülebilir, geleneksel değerleri kuşaktan kuşağa aktarmak ve sporun ulusal ve uluslararası organizasyonlarda uygulanabilirliği konusunda çalışmalar yapmak amacıyla kurulan “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği” çalışmalarını sürdürüyor. Bu sebeple Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılım sağladı.

“ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nin sadece yağlı güreş alanında değil kültür etkinliği, ülkemizin tanıtılması ve yeni kuşaklara aktarılması konusunda önemli adımları var. Bizler de ata sporumuza sahip çıkıyor, Göbelli Katrancı Mehmet Pehlivan’ımızı düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz yağlı güreşlerle yeni kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.