DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2148152-0.12244%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUK’TA YARDIM MERKEZİ KURULDU

SUSURLUK’TA YARDIM MERKEZİ KURULDU

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
SUSURLUK’TA YARDIM MERKEZİ KURULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yardım seferberliği başlatan Susurluk Belediyesi tarafından Park Düğün Salonuna “Yardım Toplama Merkezi” kurularak vatandaşlar tarafından getirilen ürünler bu merkezde toplandı.

Susurluk Belediyesi ile Balıkesir Valiliğinin koordineli çalışarak yürüttüğü Afet Bölgesine yardım seferberliği başlatıldı.  Susurluk Belediyesi yardım kampanyası araçları, araç şoförü yanında bir belediye yetkilisiyle beraber afet bölgesine ulaştırılırken, belediye bünyesinde çalışan personel, müdür, amir ve işçiler yürütülen yardım çalışmalarına dahil edildi.  Toplamda 7 TIR’la gönderilen yardım kolileri Belediye personeli tarafından bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Yola çıkan araçlardan biri ocak, çadır, tüp, yemek kazanları ve gıda ürünleriyle bölgeye sıcak yemek servisi için bir aş evi kurulması üzerine hazırlandı.

YARDIMLAR YARDIM MERKEZİNDE TOPLANDI

YARDIMLAR YARDIM MERKEZİNDE TOPLANDI

Susurluk halkı tarafından, Park Düğün Salonunda toplanan yardımlar, çeşit ve kullanım amaçlarına göre ayrıştırılıp, paketlenerek araçlara yüklendi.  Susurluklulardan gelen kışlık kumaşlar yine Susurluklu kadınlar tarafından battaniye olarak dikilerek kolilere yerleştirildi.  Ayrıca ilçenin her mahallesinden vatandaşın, getirdiği malzemeler Park Düğün Salonunda oluşturulan yardım merkezine getirildi.

YARDIMLAR YARDIM MERKEZİNDE TOPLANDI 2

SUSURLUK HALKI EL ELE

Susurluklu birçok işletmeci, kendi ürünlerini toplu paketlerle yardım toplama merkezine ulaştırarak, yine çok ihtiyaç duyulan sağlam çuval ve kolileri, paketleme için ücretsiz olarak yardım merkezine getirildi.  Bunun yanında yine esnaf tarafından, yardım malzemesi satın alan vatandaşlara indirimler uygulanarak, lojistik araçlar, kamyon, TIR, arazi araçlarının sahibi vatandaşlar araçlarını gönüllü olarak bu seferberliğin kullanımına sundu.

” Okul Basıp Müdür Vurdu “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.