DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149231-1.09896%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YAŞASIN ÇOCUK OLMAK

YAŞASIN ÇOCUK OLMAK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
YAŞASIN ÇOCUK OLMAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Yarıyıl Tatili Etkinlik Takvimi kapsamında 6-12 yaş arası çocuklar “Yaşasın Susurluk’ta Çocuk Olmak” etkinliğinde buluştu.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte, Belediye Başkanlığınca Park Düğün Salonunda çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi. Bu yıl ilk kez oluşturulan Yarıyıl Tatili Etkinlik Takvimi çerçevesinde düzenlenen program ise ilçe halkının katılımıyla yoğun ilgi gördü. Susurluk Belediye tarafından sömestr tatili boyunca ilkokul yaş grubu çocuklara “Yaşasın Susurluk’ta Çocuk Olmak” etkinliği düzenlenerek okul atmosferinden kısa süreliğine uzaklaşmaları amaçlandı. Belediye Park Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlik 31 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında gösterime sunuldu.

ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASI GELİŞİYOR

İlk olarak Hacivat Karagöz, Bubble Show ve Sihirbaz Gösteriyle başlayan etkinlikte Susurluklu çocuklar unutulmaz bir tatil yaşadı. Dans, Jonglör ve Sihirbazlık Gösterimiyle heyecan dolu bir vakit geçiren çocuklar tarafından etkinlik haftası veliler tarafından da olumlu dönüşler aldı. 1 Şubat Ahmet Küçükdoğan tarafından İllüzyonist Show gösterimi sunulurken, 2 Şubatta Bubble Show, Sihirbaz Gösterisi ve jonglör ile oyunlar oynandı. 5 Şubat Pazar günü iki seanstan oluşan Sihirbaz Show ise Sermet Ekin tarafından izleyicilere sunuldu. Veliler tarafından da beğeni toplayan etkinliğin farklı olmasıyla çocukların hayal dünyasının geliştiği düşünülüyor.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Etkinliğin son günü çocuklarla bir araya gelerek eğlencelerine ortak olan Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Çocuklarımız için hazırladığımız bu etkinliklerle Mickey Mouse ile şarkılar söyleyip dans ettiler. Karagöz ile Hacivat oyunuyla gülerken düşündü, Sihirbaz Sabata’yla şaşırdılar ve Bubble Show ile doyasıya eğlendiler. Bunun için Yaşasın Susurluk’ta Çocuk Olmak diyoruz.” şeklinde konuştu. Ayrıca Güney, çocukların yeni eğitim dönemine daha pozitif başlayarak streslerinden kurtularak güzel anılar biriktirdiklerini sözlerine ekledi.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.