DOLAR 34,0185 -0.14%
EURO 38,0473 0.31%
ALTIN 2.826,420,85
BITCOIN 21526436.10222%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YENİ MEKAN YENİLİKLER GETİRECEK

YENİ MEKAN YENİLİKLER GETİRECEK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
YENİ MEKAN YENİLİKLER GETİRECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bankası Şube Müdürü Tünay Avcı’yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Aydın Sait, esnaflar için maddi destekler kolay ve ulaşılabilir olmalıdır dedi.

Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Aydın Sait, Başkan Vekili Hakan Temizkan ve Oda Genel Sekreteri Burak Çanakçı Türkiye Halk Bankası Susurluk Şube Müdürü Tünay Avcı’yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

DAİMA SUSUSRLUKLULARIN YANINDAYIZ

Eski yerinden taşınan Halk Bankası, Burhaniye Mahallesi Milli Kuvvetler Caddesi’nde ki yeni yerine yerleşerek hizmet vermeye başladı. Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Avcı, her zaman Susurluk esnafının ve oda üyelerinin yanında olduklarını belirterek, Susurluklularla her türlü çalışmada birlikte hareket edebileceklerini ifade etti. 2021 Yılından bu yana Susurluk için çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Tünay Avcı, yenilik ve gelişmelerin devam edeceğinin altını çizdi.

ESNAF DESTEKLENİRSE HER YER GELİŞİR

 İlçe esnafıyla iyi bağlar kurmanın gerekliliğinden bahseden Aydın Sait ise, esnafın desteklendiği her ilçede gelişimin çok hızlı ilerlediğinin altını çizerek, daha iyi bir gelecek için maddi yardımların kolay ve ulaşılabilir olması gerektiğini vurguladı. Kendisini ziyaret etmelerinin ardından Avcı, Esnaf Odası Başkanı Aydın Sait, Hakan Temizkan ve Burak Çanakçı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.