DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YERLİ MÜTEAHHİTLERLE DEPREMİ GÖRÜŞTÜ

YERLİ MÜTEAHHİTLERLE DEPREMİ GÖRÜŞTÜ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
YERLİ MÜTEAHHİTLERLE DEPREMİ GÖRÜŞTÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk’un depremsel durumunu görüşmek amacıyla müteahhitlerle bir araya geldi.

Susurluk’ta faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Nurettin Güney, ilçenin depreme dayanıklılığı ve mevcut durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Belediye Ayran Evi’nde düzenlenen toplantıda Susurluk’ta yapılaşmanın daha güvenli, denetimli ve sorumlu yapılabilmesi için fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk’un depremsel durumunu görüşmek amacıyla müteahhitlerle bir araya geldi.

SUSURLUK VE ÇEVRESİNİN DEPREMSEL ÖZELLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ”


Toplantıya TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği’nden Aysun Aykan, katılarak “Susurluk ve Çevresinin Depremselliği” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Tüm bunların yanında gönüllü müteahhitlerle birlikte Ilıcaboğazı Mahallesi’ndeki motele ait odaların tadilatını gerçekleştirerek afet bölgesinden gelen depremzede vatandaşların kullanımına sunulmak üzere hazır hale getirilecek.

İŞİMİZE SAHİP ÇIKMALI VE HASSAS DAVRANMALIYIZ”


Toplantıya katılan tüm misafirlere teşekkürlerini ileten Güney, müteahhitlerle gerçekleştirdiği görüşmede, Susurluk için daha denetimli ve güvenlikli çalışılmanın gerekliliğini belirterek, “İlçemizde üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Yeni inşa edilecek evlerin en temiz, en sağlıklı, en güvenli şekliyle yapılmasının önemini gördük. Bu süreci doğru yönetmek görevimiz ve bu sebeple her zamankinden daha hassas davranarak işimize sahip çıkmalıyız ” dedi.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.