DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yollar üretimi arttıracak

Yollar üretimi arttıracak

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Yollar üretimi arttıracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi, Bozen Mahallesi’nde 40 yıldır ulaşılamayan tarlalara yol açma çalışmaların başlattı.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Bozen Mahallesindeki yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Susurluk ekonomisinin can damarı olan tarımsal faaliyetlerin daha sağlıklı yürütülmesi ve vatandaşların tarlalarına daha rahat ulaşabilmesini sağlamak için yoğun gayret sarf ettiklerine dikkat çeken Başkan Güney, ülke kalkınmasının köylerden başlayacağına inandığını sözlerine ekledi. Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi alan Güney, “Bozen Mahallesinde 40 yıldan bu yana ulaşılamayan tarlaların yolunu açıyoruz. Bu yol çalışmamız köy halkının üretimine önemli katkı sağlayacaktır. Belediye olarak mücadelemiz, köylerimizin üretimine yardımcı olmak, üretimin önündeki engelleri kaldırmaktır.” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜNEY’E TEŞEKKÜR

Bozen Mahallesi Muhtarı Mustafa Akça; “Belediye Başkanımız Nurettin Güney’e, Başkan Yardımcımız Sibel Sarı’ya, Muhtarlar Derneği Başkanımız Murat Şahin’e köyümüze verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Yollarımız yoktu tarlalarımız boş kalıyordu. Şimdi yolumuz açıldı, çok güzel oldu. Tarlalarımız, topraklarımız değerlendi. Halkımız memnun. Allah razı olsun belediye başkanımızdan” diye konuştu. Sultançayır Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin; “Şimdi artık bu bölgedeki tarlalara traktör, biçerdöver gelebilecek, ekim yapılabilecek. Ülkemiz ekonomisine, tarıma katkı sağlanacak. Yolun açılmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.