DOLAR 34,1243 0.06%
EURO 38,1324 0.03%
ALTIN 2.873,73-0,03
BITCOIN 21727101.09371%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Zihinsel Detoks Kampı” zihinleri tazeledi

“Zihinsel Detoks Kampı” zihinleri tazeledi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
“Zihinsel Detoks Kampı” zihinleri tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi tarafından Erdek’te organize edilen “Zihinsel Detoks Kampı” katılımcılarına farklı bir deneyim sundu.

Psikiyatri Uzmanı Doktor Deniz Yıldız, Psikolog Melda Dönmez, Yoga Eğitmeni Pakize Özdoğan ve Eğitimci Ömer Faruk Koçhan katılım sağladığı ve Erdek Konak Park’ta düzenlenen Zihinsel Detoks Kampı’nda katılımcılara çeşitli eğitimler verildi. Yoga Eğitmeni Pakize Özdoğan’ın eğitimi ile güne başlayan katılımcılar aldıkları eğitimin ardından verilen kahvaltıda bir araya geldi. Eğitimci Ömer Faruk Koçhan’ın yönetiminde çeşitli oyunlar oynayıp etkinliklere katılan katılımcılar birbirleri ile kaynaştı.

DETOKS KAMPI FARKLI BİR DENEYİM İMK NI SUNDU

Kamp boyunca süren eğitimlerde Psikiyatri Uzmanı Dr. Deniz Yıldız ve Psikolog Melda Dönmez çeşitli konularda katılımcılara çeşitli eğitimler verdi. Katılımcıların hayatlarında yaşadıkları zorlukları değerlendirerek “Zihinsel Detoks” adına katılımcılara yardımcı olan eğitmenler yaşadıkları zorluklarla mücadele etme yöntemlerini katılımcılara aktardı. Katılımcılar Eğitimci Ömer Faruk Koçhan’ın çeşitli grup oyunlarıyla farklı bir deneyim yaşama imkânı buldu. Kamp sonunda düzenlenen sertifika töreni ile katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.