DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ZİNCİRLEME KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

ZİNCİRLEME KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
ZİNCİRLEME KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 78 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı yolu Yenikadın Köyü mevkiinde meydana gelen kaza; iş çıkışı köyüne gitmek için seyir halinde olan İrfan Atasoy kontrolündeki 22 EH 925 plakalı motosiklete, Kapıkule’den Edirne istikametine ilerleyen 35 ARC 202 plakalı otomobil çarptı. Aynı istikamette seyir halindeki Chachkhıanı Levani idaresindeki Litvanya plakalı 9420BR yabancı araç hızını alamayarak kazaya karıştı. Kaza sonrası Kapıkule Edirne yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, motosiklet sürücüsü Atasoy ise ağır yaralandı.

Kazaya karışan ve ismi öğrenilemeyen 35 ARC 202 plakalı otomobil sürücüsü ise olay yerinden aracını bırakarak kayıplara karıştı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi duran motosiklet sürücüsü Atasoy’a yaptığı kalp masajının ardından tekrar hayatta döndürdü. Ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan 50 yaşındaki Atasoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 78 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Daha sonra kaza sebebiyle kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri, kazaya karıştıktan sonra ortadan kaybolan sürücüyü bulmak için inceleme başlattı.

Eskikadın Köyü Muhtarı Şevket Akkurt, bölgede benzer kazaların yaşandığını belirterek, “Kazadan sonra yardıma geldik. Motosiklet sürücüsünün hayati durumu kritik, burada önlem alınması gerekiyor” dedi. Yenikadın Köyü Muhtarı Sedat Tosun ise kazanın yaşandığı yere köylerinin yakın olduğunu söyleyerek, “Burada kimin kaza yaptığı önemli değil, önemli olan bir canın yok olmasıdır. Bu tür kazalardan dolayı daha kaç can kaybedeceğiz, bilmiyorum” şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.